MD Dog Dieet op basis van de MD Dog Test


Met een klein beetje bloed (3 ml) wordt de MD Dog Test uitgevoerd, na 10 werkdagen is de uitslag bekend.
De uitslag wordt per email naar uw dierenarts toegestuurd.

Bij de uitslag ontvangt u ook een volledig informatie pakket om u op weg te helpen bij het zoeken naar goede alternatieven in de voeding voor uw hond.

Uw dierenarts gaat met u de uitslag bespreken en uw hond op een goed uitgebalanceerd dieet instellen (zetten), zodat uw hond voldoende gezonde bouwstoffen binnen krijgt om te waarborgen dat er geen te korten (deficiënties) kunnen gaan ontstaan.

Indien uit de uitslag blijkt dat er ook sprake is van een Systemische Candidiasis, dan schrijft uw dierenarts de hond een antimycoticum voor.

Op basis van de resultaten van onze wetenschappelijke studie op honden weten we dat al na 3-5 dagen een duidelijk effect wordt waargenomen, klachten zoals diarree, kokken en braken zien we dan al niet meer gebeuren.

Na 2 weken gaan de honden al de juiste dosis energie krijgen, ze worden relaxter en zijn minder geïrriteerd en minder agressief.  

Na 8 weken is de darmwand van de hond geheel geregenereerd en hersteld.  De darm kan dan weer selectief stoffen gaan opnemen.
Er is dan geen sprake meer van een Leaky Gut Syndrom of wel een Lekkende Darm Syndroom.

Na deze 8 weken gaat uw de hond elke dag met stappen vooruit, hij wordt weer gezond, fit en vol energie en komt op het juiste gewicht.  

Indien na enkele maanden toch nog een klacht blijft bestaan, en uitgesloten is dat Candida albicans hiervan de oorzaak kan zijn, dan zijn nog twee MM acupunctuur behandelingen nodig om de lymfebanen en de lymfe-organen (Milt, Thymus, lymfeknopen en lymfeklieren), weer 'schoon te maken' en zo kunnen we het immuunsysteem resetten en de homeostase (balans) wordt hersteld.


Uw dierenarts kan u nader informeren.  
Uw hond is dan snel weer gezond, fit en energiek en op het juiste gewicht.