Systemische aandoeningen en klachten

Systemische aandoeningen daarentegen zijn het gevolg van langdurige eten van incompatibele voeding, we noemen dit een incompatibiliteit, een voedingsincompatibiliteit.

Een voedingsincompatibiliteit leidt tot een toename van de doorlaatbaarheid van de darmwand  (permeabiliteit van de darmmucosa) in de volksmond ook wel Leaky Gut Syndrom of Lekkende Darm Syndroom genoemd.

Bij een Leaky Gut Syndroom lekken ook onverteerde incompatibele voedingsstoffen door de dunnedarm het lichaam in(via vena porta).


De generaal van het immuunsysteem gaat deze incompatibele voedingsstoffen 'taggen', dit betekent dat de generaal van het immuunsysteem er een vlaggetje met dit is een 'vijand' erop zetten. Zodat er dan een antistof gemaakt wordt en zo deze antistof altijd kan die incompatiebel stof dan altijd herkennen en melden aan de 'generaal'.    

De 'generaal'van het immuunsysteem besluit dan om tweede of wel secundaire reacties aan te zetten, dit zijn reacties zoals allergieën, intoleranties en overgevoeligheden.

Zulke tweede of secundaire reacties zijn dus altijd het gevolg van een eerste of primaire reacties van incompatibele voedingstoffen.

Het behandelen van secundaire reacties met therapieen of medicijnen is daarom ook niet zinvol, want de oorzaak die blijft.
Het is daarom veel beter om de oorzaak vast te stellen zodat die oorzaak kan wordt weggenomen. 

Op het DNA is al voor de geboorte vastgelegd waar in het lichaam en hersenen incompatibele stoffen dienen te worden ‘opgeborgen’ en zo zal het op die plek tot specifieke Systemische aandoeningen en manifestaties leiden.
Uw hond krijgt steeds meer klachten en wordt zieker en zieker.


Indien het punt van taggen eenmaal is bereikt, is dit proces onomkeerbaar, want eenmaal getagd is en blijft altijd getagd, levenslang!

Daarbij bestaat er een zeker risico dat deze antistoffen via DNA, placenta en moedermelk (colostrum) op het nageslacht van uw hond wordt overgedragen en zo een voedingsincompatibiliteit erfelijk wordt en haar of zijn pups dezelfde aandoening (en) en klachten gaat krijgen.

  

Acupunctuur: een additionele interventie

Voor de behandeling van Systemische aandoeningen en klachten heeft Medisynx een combinatie behandelingsmethode ontwikkeld: De Medisynx Methode (MM) 

De Medisynx Methode bestaat uit een combinatie van de
MD Dog Test en twee of meer specifieke acupunctuur behandelingen door een nageschoolde MM veterinaire acupuncturist.

Middels acupunctuur volgens de Medisynx Methode kunnen we de opgehoopte incompatibele stoffen laten afvoeren en uitscheiden.

Dit gebeurt via het lymfesysteem. 
Immers dat wat de Chinesen meridianen noemen, dat zijn de lymfebanen.
Het lymfestelsel is de infrastructuur (wegennet) van het gehele immuunsysteem.

Bij acupunctuur plaatsen we kleine dunne steriele naaldjes op acupunctuurpunten op de lymfebanen. Zo kunnen we afvalstoffen laten afvoeren en aanzetten tot uitscheiden, met de urine en de ontlasting mee naar buiten.

Zo maken we lichaam en hersenen 'schoon', en zo herstellen we het immuunsysteem en de homeostase. 

Uw hond is dan snel weer gezond, fit en energiek en op het juiste gewicht.


Systemische aandoeningen en klachten